Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0 (242) 311 4815
WEB https://hamzatasiho.meb.k12.tr
Adres : Etiler Mah. 839. Sok. No. 42 Muratpaşa / ANTALYA
VİZYON : Toplum yaşam kriterlerine uyumlu, kendini yenileyebilen, çevre bilinci yüksek, kendisi ve çevresiyle barışık, bilgiye ulaşabilen geleceğe mutlu bakan, dünya insanı yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Toplumumuzun beklenti ve gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazanmaları, katılımcı bilime dayalı, bireyleri yetenekleri doğrultusunda yönlendirebilen her türlü imkanı hazırlamak; okul çevre iletişimini ve ilişkilerini sağlıklı kurabilen, çevreye yarar sağlayan, çevre olanaklarını kendisi ve insanlığın yararı için kullanabilen, bilime önem vererek iletişime açık, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Başarı

Öğretim Şekli :Tamgün
Saatler : 08.30-15.00
Isınma : Klima